kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Parterapi – Lær at tale sammen

De fleste mennesker ønsker et velfungerende og kærligt parforhold – er I villige til at yde det, der skal til ? Lær at tale samme uden det udvikler sig til håbløse skænderier, eller du bliver kold og indadvendt, hvorfor ikke blive bedre til at kommunikere på en behagelig måde? Parterapi kan får kærligheden til at trives igen, det handler grundlæggende om at kunne tale sammen.

Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her

Parterapi – Få hjælp til konflikthåndtering

Susanne Dyhrberg er en af Nordsjællands førende parterapeuter med over 20 års erfaring, og min teori er, at vi vælger vores partner ud fra en række ” gamle “mønstre og – behov.

Susanne Dyhrberg Kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.( fra bladet Psykologi – balance i krop og sind, samt Femina )

Parterapi kan hjælpe jer til at:

 Kommunikation, roller og mønstre
 Tale sammen uden at det eskalerer i skænderier
 Det at være forældre og samtidig kærester
 Ryd op i fortiden – manglende tillid, intimitet eller utroskab
 Bliv stærkere sammen.
 Genfinde kærligheden mellem jer.

 

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg

Hvorfor parterapi?

Et godt forhold handler ikke om aldrig at have problemer. Det handler om, hvordan I kommer videre sammen.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Men nogle gange kan små uenigheder og manglende forståelse for hinanden vokse sig større, som en knude imellem jer af fortvivlede følelser, som synes umulige at løsne.

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange par at tale om, det ender med et skænderi og derefter afstand til hinanden.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en forståelse for hinandens behov. I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres nærhed og kærlighed.
Parterapi kan også anvendes præventivt, før krisen er kommet, skaden er sket, og stridigheder er opstået. I mærker selv når der ikke længere er flow i parforholdet…

De fem hyppigste årsager til at søge parterapi er:

 I har glemt at være kærester eller ægtepar.
 Du har glemt dig selv, eller din partner har glemt at være sig selv.
 Der har været fysisk eller mental utroskab.
 Den ene af jer, eller begge har børn fra tidligere ægteskab eller forhold.
 I har dårlig kommunikation og oplever manglende sexlyst.

Parterapi benytter sig blandt andet af kognitiv terapi og kommunikations øvelser

Kognitiv terapi beskæftiger sig med tanker og forestillinger, som er grundlæggende for vores måde at opfatte verden på og dermed tilrettelægge vores adfærd efter. Fokus er derfor ikke så meget hvad der skete, men hvordan vi opfattede det der skete og handlede på baggrund af denne opfattelse.

De oplevelser og de situationer vi befinder os i, i løbet af vores liv tillægger vi en betydning. I kognitiv terapi tager man udgangspunkt i tankerne. Du vil blive i stand til at identificere de tanker og de antagelser der opstår i situationer der opleves belastende eller problematiske. På baggrund af denne nye forståelse for dine egne tanker vil du blive i stand til at omstrukturere de negative tanke- og adfærdsmønstre til mere funktionelle og positive tanker og handlinger. Du får med andre ord de rette værktøjer til at bryde dine negative mønstre og nå nye mål.

Parterapi: Vi arbejder med tanker, følelser, behov og handlinger

 Opbygning af selvtillid hos begge partner, at tro på sig selv og et ønske om at blive set og hørt
 Opbygning af selvværd hos begge partner, at være tro mod sig selv og sige højt – hvad du mærker
 Forbindelsen mellem vores tanker, følelser,behov,  kropslige og adfærdsmæssige reaktioner.
 Analysere situationerne omkring tanker, følelser, adfærd og de konsekvenser det har for parforholdet.

I praksis betyder det at vi arbejder med at:

 Årsag og virkning, at få indsigt i hinandens konflikter, behov, følelser og handlinger
 Kommunikations øvelser, hvor i lærer at tale sammen, lytte og give respons
Ændre dårlige vaner og udvikle nye konstruktive beslutninger

parterapi nordsjælland - Susanne Dyhrberg

Susanne Dyhrberg tilbyder parterapi i behagelige omgivelser på Strandvejen 256 –  3070 Snekkersten book tid eller ring for en uforpligtende samtale tlf. 206042.

Igennem 20 år har jeg haft klienter fra hele Nordsjælland , Helsingør,  Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted og Fredensborg – København og omegn.

Mere om parterapi hos Susanne Dyhrberg

Uddannet parterapeut

Alle par vil på et tidspunkt i deres forhold opleve uoverensstemmelser, diskussioner, større eller mindre skænderier og deciderede kriser. De fleste par kommer stærkere igennem konflikterne, men nogle ender med at gå fra hinanden, fordi de simpelthen ikke kan lægge diskussionerne væk. De par, som klarer sig igennem konflikterne, har alle det tilfælles, at de lytter og prøver at forstå hinanden. De taler sammen og når til forståelse. Det er ikke så let, som det lyder, men det er her, at en professionel parterapeut kan hjælpe.

Når man taler med en parterapeut får man hjælp til at sætte ord på de følelser og tanker, man har – og man bliver klogere på ens partner og ikke mindst sig selv. I løbet af forløbet udvikler man en række værktøjer, som man kan bruge til at håndtere de aktuelle (og fremtidige) konflikter på en produktiv og forebyggende måde.

Nordsjællands førende parterapeut

Jeg hedder Susanne Dyhrberg og har over 20 års erfaring som parterapeut i Nordsjælland. Gennem mine mange år som parterapeut har jeg hjulpet utallige par med at komme videre og genfinde nærhed og kærlighed til hinanden. Det er en dejlig følelse at hjælpe andre mennesker med at leve et harmonisk samliv ved at afdække de mønstre, som fastholder dem i deres onde cirkel af uenigheder.

Når man søger hjælp hos parterapeuten, er det ofte på et tidspunkt, hvor man føler man ikke længere selv kan klare konflikten. Men ofte bunder det store miskmask af problemer egentlig i små uenigheder, som med tiden har vokset sig til større og større knuder på grund af manglende kommunikation og forståelse. Det, at I søger vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en god indikation på, at I elsker hinanden utroligt meget og er villige til at kæmpe for at få forholdet tilbage i flow. Det er altså, populært sagt, første skridt på vejen mod et forhold i balance, som vil gavne både jer selv og jeres eventuelle børn.

Få glæden i parforholdet tilbage

Lad os sammen afdække jeres forhold og uenigheder, så I også de mange år frem kan nyde hinandens selskab og kærlighed. Det er aldrig for sent – eller for tidligt – at søge hjælp hos en parterapeut.

Jeg arbejder som parterapeut i hele Nordsjælland og har tidligere arbejdet med par i blandt andet Hillerød, Helsinge, Fredensborg og Helsingør.

Kontakt mig i dag på telefon +4520604242 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.

Fold sammen