kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

Coaching i Nordsjælland


Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her. 

Vi kan gå et helt liv uden at gennemskue vores egne mønstre

Dermed kan vi også gå et helt liv og begå de samme fejltagelser, uden nogensinde at forstå hvorfor.

Coaching handler om at lære dig selv, dine reaktioner og dine mønstre at kende. Det handler om at få indsigt i dig selv, for dermed at kunne bryde uønskede mønstre og udnytte dit potentiale til fulde.

Med den rette coaching kan du opnå dine drømme uden at lade dig begrænse af dig selv, dine tankemønstre eller andre stopklodser.

Sæt dit sind fri og få styr på dine tanker og frygt.

Hver time handler om at flytte grænser og nå dine mål. Derfor er indgangsvinklen altid at sætte dig nye mål for øje, og finde frem til hvad der kan forhindre dig at nå dem samtidig med at du lægger en plan for at opnå dem.

En enkelt session ser typisk således ud:

 Vi mødes og taler om dine mål og hvordan du kan opnå de mål du sætter dig for

 Vi taler om hvad der har forhindret dig i at opnå dem indtil nu

 Vi lægger en plan for hvordan du kan bryde din komfortzone og komme igennem frygtmuren

 Vi fokuserer på motivation og at bryde negative mønstre

 Vi sætter nye mål på baggrund af en konkret handlingsplan

 Vi afrunder, samler op og afslutter og sikrer at du går herfra med et smil på læben.

Hvad er coaching?

Coaching er et effektivt værktøj, der hjælper dig til at se muligheder i problemstillinger og udnytte dit potentiale fuldt ud. Både privat og professionelt.
Hver session tager udgangspunkt i et konkret emne: Hvad vil du gerne ændre eller opnå?

Ud fra emnet arbejder du sammen med din coach hen mod en større bevidsthed om dine reaktionsmønstre, tanker, følelser og vaner, og ved hjælp af coaching vil du kunne sætte nye korte- og langsigtede mål finde frem til din passion og det du brænder for.

Life Coaching arbejder specifikt med, hvordan du kan nå dine mål og drømme for dit liv. Mange mennesker har en tendens til at leve et liv baseret på andre menneskers forventninger til dem. Men livet er dit eget og det er vigtigt at du får det som du ønsker det. Coaching hjælper dig med at målsætte og lægge en plan for dit liv og din fremtid.

Du har svarene i dig selv, coaching handle om at hjælpe dig til at finde frem til dem. For på denne måde finder du frem til et dybere kendskab til dine egne reaktionsmønstre og kan begynde at ændre dem. Ved hjælp af indsigt i dig selv kan du forme det liv du ønsker dig, helt uden begrænsninger.

Coaching privat handler om at:

 Forstå dine egne handlemønstre

 Opnå øget selvindsigt

 Få de rette værktøjer til at nå dine mål

 Sætte en kurs i retning mod din egen succes

 Slippe din frygt og angst

 Få styr på dine tanker

 Flytte grænser

Et problem er i sidste ende blot en udfordring som du endnu ikke har fundet løsningen på endnu. Men det er altid muligt at løse problemer og life coaching giver dig værktøjerne til hvordan. Du opnår en øget indsigt i dig selv og dine tankemønstre og vil opleve en helt ny og styrket måde at tackle forhindringer på, så snart du bliver bevidst om hvordan du har skabt problemerne for dig selv. På den måde lærer du hvilke ressourcer du er i besiddelse af og som du kan anvende til at løse dine nuværende og fremtidige problemer.

Coaching kan blandt andet bruges ved arbejdsmæssige udfordringer eller familiemæssige eller personlige udfordringer.

Susanne Dyhrberg udbyder psykoterapi og coaching i Hillerød, Helsinge og Helsingør – København og Nordsjælland.

Coach – få hjælp til at leve dit drømmeliv

Mange af os lever i en stresset hverdag, hvor vi nogle gange kan glemme fokus på os selv. Hvis vi gør det, kan de store drømme og visioner vi engang havde let gå hen og forblive lige præcis det, netop blot drømme. Men det behøver ikke være sådan.

Med en professionel coach udvikler man nemlig evner til at kunne tage hånd om sit liv og realisere drømmene og ambitionerne. Alle mennesker er født unikke med et enormt potentiale, men det er ikke alle, som får mulighed for at udfylde det rum. Det hænger sammen med, at vi mennesker har en tendens til at hænge os fast i det sædvanlige og følge vores gamle handlingsmønstre og traditioner. Det er disse mønstre, som man skal lære at kende for at kunne indfri sine mål på en mere effektiv og konstruktiv måde. Det er det, som man populært kalder at bryde ud af sin comfort zone.

Den comfort zone får du mulighed for at bryde med Susanne Dyhrberg – coach i Hillerød, Helsinge,Helsingør, Fredesborg – København og Nordsjælland.

Coaching er konkret

Fordelen ved coaching er, at vi tager hånd om et konkret emne, mål eller problemstilling. Allerede det at tale åbent om og forklare sine udfordringer til en fremmed coach kan virke skræmmende først, men det er utroligt lærerigt. Det kender du måske fra at skulle forklare dit projekt, din forretningsidé eller noget tredje til din kollega eller ven; man bliver pludselig opmærksom på nogle ting, som man ikke lige selv havde tænkt over.

Når vi har taget udgangspunkt i din udfordring, lægger vi sammen en plan for, hvordan du kan nå i mål. Du bliver konfronteret med de mønstre, som indtil nu har forhindret dig i at nå dine mål og ikke mindst, hvordan du i fremtiden kan bruge denne nye viden til at overkomme forhindringer og udfordringer både i privatlivet og i forbindelse med dit arbejde og karriere.

Tag ansvar nu

Dine ambitioner indfrier ikke sig selv – det vil kræve hårdt arbejde og du vil ende ud, hvor du ikke kan bunde. Men hvis du lærer at svømme nu, ligger verden åben. Jeg arbejder som coach i hele Nordsjælland, (Helsinge, Helsingør, Fredensborg og Hillerød) og kan hjælpe dig på rette kurs i både privaten og arbejdslivet.

Kontakt mig nu på telefon 20604242 for en uforpligtende samtale eller kontakt mig ved at udfylde formularen her på hjemmesiden.