kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PSYKOTERAPI NORDSJÆLLAND


Vi møder dagligt udfordringer i vores hverdag, det kræver et godt selvværd, “at være stærk nok” til at stå ved sig selv, som det menneske du er. Jeg arbejder med psykoterapi, metoder og værktøjer ud fra kognitiv terapi –  konflikter,  behov,  følelser og dine handlinger i Nordsjælland. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i terapi, hvis du har noget i dit livet, som går dig på og forringer din livskvalitet. Du få hjælp og støtte til lige netop de forandringer du gerne vil se forandret i dit liv.  Psykoterapi er samtaleterapi, hvor jeg har forskellige specialer inden for psykoterapi og værktøjer til de psykiske udfordringer du møder i din hverdag.

Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her. Jeg tilbyder også samtaler via Zoom.

Psykoterapi tjener fire grundlæggende formål:

  Personlig udvikling bearbejdelse af tab og traumer / sorg og smerte
 Ændring af negative tanker, mønstre og adfærd.
 Behandling af stress, angst, frygt og depression
 Forbedring af selvværd og selvtillid, tro mod sig selv og det du mærker, at sætte sine grænser og stå ved sig selv

Kognitiv terapi – kan sætter en stopper for negative tanker

Med kognitiv terapi arbejder vi grundlæggende mod fire mål, de personlige udfordringer du skal have hjælp til, bearbejdning af et lavt selvværd, tab og traumer, manglende selvrespekt og grænsesætning samt hvad har jeg behov for? for i sidste ende at opnå øget livskvalitet og indsigt i dig selv.

Livet er en lang række af nye oplevelser og det er ikke alle vi er rustet til at klare alene. Men det som vi kan lære af det giver os indsigt, udvikler os og herfra udspringer livsglæde og selvforståelse.

Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, bag om de handlingsmønstre der blokerer dig og finder frem til årsagen. Ofte eksisterer det på et ubevidst plan og at få indsigt i det er en vidunderligt oplevelse, for det betyder at du pludselig kan tage styring. Hvis dit følelsesliv var en bil, er psykoterapi og indsigt i dig selv, det, som sætter dig bag rattet.

Terapi kan afhjælpe følgende problemer:

 Lavt selvværd og lav selvtillid
 Mangel på kærlighed
 Sorg og smerte
 Depression eller ked af det følelsen
 Angst og frygt
 Stress eller overbelastning
 Ensomhedsfølelse
 Mindreværdsfølelse
 Manglende glæde ved livet
 Vrede, for meget eller for lidt vrede
 Manglende sexlyst
 Identitetskrise eller livskrise
 Frustrationer
 Indre uro
 Følelse af tomhed eller meningsløshed

Psykoterapi er en professionel metode i form af samtaleterapi, der udspringer i teori og praksis.

Hver session er en professionel samtaleterapi baseret på den udfordring klienter har med til hver session. Samtaleterapi  fungerer som et samarbejde mellem psykoterapeut og klienten.Vi arbejder mod et mål om øget selvindsigt, opbygning af selvtillid og selvværd samt analyse af tanker og adfærd. 

Susanne Dyhrberg  Strandvejen 256 – 3070 Snekkersten.

Igennem 20 år har jeg haft klienter fra hele Nordsjælland, Espergærde, Helsingør,  Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted og Fredensborg – København og omegn.

Læs mere terapi hos Susanne Dyhrberg

Terapi – sæt en stopper for negative tanker

Vi møder dagligt udfordringer i vores liv. Nogle større end andre. Til fælles har de dog alle det, at vi bliver nødt til at konfronterer og løse dem, så vi kan komme videre. Nogle problemer vokser sig dog så store, at vi ikke længere kan løse dem alene. Måske synes de så store, at man ikke tror, at noget eller nogen kan hjælpe en af med de negative tanker eller adfærdsmønstre. Men der er hjælp at hente – lige meget hvad din udfordring er.

Terapi – såkaldt psykoterapi – kan nemlig hjælpe med at klæde dig på til at bekæmpe dine udfordringer. Det handler i bund og grund om, at vi sammen undersøger dig og dine vaner, så vi kan komme til bunds i problemet. På den måde kan du tackle konkrete og fremtidige udfordringer og bruge det til at få en større selvforståelse og bedre livskvalitet.

Der er fire formål med terapi

Med terapi arbejder vi grundlæggende mod fire mål, nemlig din personlige udvikling og bearbejdning af tab og traumer, ændring af dine negative handlingsmønstre, en bedre forståelse for og behandling af depression, stress og angst og endeligt psykiske lidelser i sin helhed.

Medicinske præparater og piller behandler kun symptomerne og ikke problemet. Omvendt arbejder terapi med kernen i problemet for at gøre dig symptomfri OG giver dig værktøjer til, at du kan bevare din glæde og balance i livet. Terapi kan afhjælpe dig i mange situationer i livet – det kan være sorg, lav selvtillid, angst, depression, frustrationer, følelse af meningsløshed og ikke mindst stress, som hvert år rammer tusindvis af danskere. Måske føler du ikke, at din udfordring kan passe ind i en “boks” eller kategori, og det er meget naturligt. Det er netop præcis det terapi handler om; at finde frem til hvad det præcis er, som nærer dig – også selv om du måske slet ikke kan sætte ord på det endnu.

Susanne Dyhrberg  tilbyder terapi i sin bolig på Tibberup Allé 5 i Espergærde, igennem de sidste 20 år som psykoterapeut og coach har jeg  haft kunder fra hele Nordsjælland – Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Kokkedal, Græsted, Hornbæk og Helsinge og omegn..

Det er aldrig for sent – eller for tidligt!

Du har sikkert allerede oplevet nedture i livet – måske deciderede depressioner, hvor du, hvis du kigger tilbage, er kommet stærkere og gladere ud på den anden side.
Uanset din nuværende udfordring kan vi sammen genfinde din livsglæde og forhindre negative mønstre i at overtage dine tanker og handlinger i fremtiden. Det er nemlig aldrig hverken for sent – eller for tidligt – at søge vejledning hos en professionel terapeut.

Psykoterapeut med 20 års erfaring

Vi udvikler os og lærer gennem hele livet, og ved aldrig rigtig, hvad fremtiden bringer. Det er både et skræmmende og fantastisk element i det at være menneske. De fleste af udfordringerne lærer vi selv at håndtere, efterhånden som vi bliver ældre, men nogle gange bliver vi mødt af problemer, som vi af den ene eller anden grund simpelthen ikke kan finde en vej ud af. Det kan fx være, hvis vi mister en af dem, vi holder af, et negativt mønster, som har overtaget vores tanker og handlinger eller noget helt tredje. Desværre har mange os en tendens til at gå med vores problemer og angst inde i os selv. Og det er farligt. Faktisk er det, det værste man kan gøre, for det resulterer ofte i, at det negative mønster bliver forværret og man bliver endnu mere fortvivlet.

Som uddannet psykoterepaut har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker og par med at finde vej ind til kernen af netop din eller jeres udfordring. Jeg kan garantere, at jeg kan hjælpe dig med tilbage til et meningsfuldt, lykkeligt og balanceret liv, selv om det måske synes svært, hvis du består midt i en krise nu eller har gjort det i mange år.

Det kræver mod at søge hjælp

For nogle er det svært at erkendte, at de har brug for professionel hjælp i form af fx en psykoterapeut. Det går nok over igen, tænker man. Allerede nu, hvor du har fundet mig og sidder og læser dette, er du nået rigtig langt i forhold til at ligge dine udfordringer bag dig og kickstarte livet igen!

I nogle tilfælde ligger de følelser eller handlingsmønstre, som spænder ben for din glæde og udvikling, “skjult” i dig. Det vil sige, at du umiddelbart ikke er opmærksom på det, der egentlig går dig på. I andre tilfælde er det mere åbenlyse udfordringer, som vi mennesker kan have svært ved at håndtere alene – fx førnævnte stress, en oplevelse af manglende mening med livet, depression eller noget tredje. Uanset din udfordring kan psykoterapi og en uddannet psykoterapeut hjælpe dig med at grave dybere ind i dig selv og finde ud af, hvordan du bedst muligt kan komme videre.

Gør det for dig selv

Livet er kort, siger man. Og det kan de fleste af os godt nikke genkendende til. Det er ikke altid let at søge hjælp og erkendte sit problem, men jo før, du gør det, jo hurtigere kan du komme din udfordring til livs. Jeg arbejder som psykoterapeut i hele Nordsjælland og kan hjælpe dig uanset om du bor i Helsinge, Helsingør, Fredensborg, Hillerød eller en tredje by.

Tag første skridt i dag. Ring til psykoterapeut Susanne Dyhrbjerg på telefon +4520604242 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.

Fold sammen