fbpx
kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Parterapi i Nordsjælland

Parterapeut og sexolog Susanne Dyhrberg, har over 20 års erfaring med udfordringer i parforholdet omkring, kommunikation, sex og samliv.

Parterapi i Nordsjælland, Snekkersten.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Nogen gange kan selv små problemer og manglende forståelse for hinanden dog vokse sig større.

Parterapi er vejen frem, hvor formålet er at lytte og tale sammen på en behagelig og konstruktiv måde.

Vi drømmer alle om færre konflikter, mere kærlighed, nærhed og intimitet i dagligdagen.

Konflikter og diskussioner kan i værste fald ende i en hårdknude af fortvivlende følelser, som føre til afvisning af hinandens behov.

Særlig erfaring med.:

Dårlig kommunikation og konflikthåndtering, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse overvejelser, utroskab, problemer med børn og delebørn, ensomhed i parforholdet, samt manglende sexlyst og seksuelle udfordringer.

Parterapi – at trække en streg i sandet og forstå partnernes budskab

Som Parterapeut og sexolog stiller jeg åbne spørgsmål, som kan være med til at belyse de udfordringer, som har skabt jeres uenigheder konflikter, afvisninger, samt grunden til manglende erotik og sexlyst.

Jeg hjælper og formidle nye indsigter, tilbyder sexologisk rådgivning, værktøjer og opgaver i kommunikation og konflikthåndtering efter behov i hver parterapi session.

Ring og få en uforpligtende, indledende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her.

Er gnisten i parforholdet væk ?

Vi vælger vores partner ud fra, hvad vi “tænder på “. Når dagligdagen melder sig er det afgørende, hvor gode i er til at samarbejde og kommunikere ellers er der risiko for utilfredshed, konflikter eller tankevækkende tavshed.

Diskuterer I uden resultater forsvinder følelsen af samhørighed og samarbejde, der kan resultere i manglende sexlyst i ægteskabet. ” kan man ikke tale sammen – kan man heller ikke dyrke erotik og samleje “, det har jeg erfaret som sexolog igennem årene.

“Susanne Dyhrberg kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.” skriver bladet psykologi.

Læs artiklen Lovecast.dk – Sådan kommer du en skilsmisse i forkøbet.

 

“Den ene føler sig mere værd og den anden mindre værd. Det skaber et magtspil, hvor begge er ude af kontakt med hinanden. Det handler om at skabe ligeværdighed eller kær-lighed, som jeg også kalder det.”

Læs artiklen Ugeavisen.dk – Vi sender politikerne i parterapi dagen efter valget: Manglende kommunikation skaber konflikter

Parterapi – viljen til forandring

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Kommunikation og konflikthåndtering

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Utroskab og tilgivelse

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Børn af tidligere ægteskaber

et lille blad der fungerer som menupunkt Empati, sympati, mentalisering, fællesskab og ligeværd

et lille blad der fungerer som menupunkt Værktøjer til et bedre parforhold

et lille blad der fungerer som menupunkt Sexologisk rådgivning til seksuelle udfordringer

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg kommer igennem emnerne der står ovenover

 

Parterapi – derfor går det ofte galt når vi kommunikerer

Et godt forhold kan sagtens møde nye problemer. Der sker ofte det, at vores hjerne fortolker det den anden siger som kritik, og vi derfor føler os angrebet. Vi reagerer med angreb og forsvar, der skaber afstand eller et forsøg på at overbevise den anden om vores synspunkter og få ret bliver mere vigtigt!

I en travl hverdag glemmer vi ofte at spørge ind til hinandens behov og hvad vi har lyst til.

Vi mennesker er meget komplekse og reagere vidt forskelligt.

Et parforhold er altid bygget på et fundament af følelser. Netop følelser er det sværeste for mange par at tale om.

Ofte ender det med et skænderi, hvor vi ignorere hinanden og viser hårdhed fremfor sårbarhed.

få hjælp til at genskabe intimitet, erotik og et godt sexliv, lær at erstatte tavsheden med konflikthåndtering og opnå en kærlig kontakt og forståelse – fremfor fordømmelse.

Parterapi handler om at lære at tale sammen, det får i rum og tid til, i min klinik i Snekkersten. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en forståelse for hinandens behov. I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde tidligere nærhed og kærlighed.

Parterapi kan også anvendes præventivt, før krisen er kommet, skaden er sket, og stridigheder er opstået. I mærker selv, når der ikke længere er flow i parforholdet, og jo tidligere i tager ansvar, jo bedre..

Hyppigste årsager til parterapi?

grønt blad der bruges til at vise et nyt punkt I har glemt at være kærester eller ægtepar.

et lille blad der fungerer som menupunkt I har udfordringer med kommunikation eller skæv arbejdsfordeling

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Manglende sexlyst eller utroskab.

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Børn fra tidligere ægteskab

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland I mangler at prioritere hinanden, i en alt for stresset dagligdag

Kommunikationsøvelser og konflikthåndtering

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Opbygning af selvværd og selvtillid hos begge partner

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Jeg beskriver fire former for konflikter, der er typiske i parforholdet

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden om parterapi i nordsjælland Værktøjer til konflikthåndtering og undervisning i dramatrekanten

et lille blad der fungerer som menupunkt Analyser tanker, følelser, handlinger og de konsekvenser det har for jer begge

et billede af sten fra stranden tæt på mit hus i Snekkersten hvor jeg praktiserer parterapi i nordsjælland

 

 

Det aldrig for tidligt eller for sent at opsøge professionel hjælp

De fleste par kommer stærkere igennem krisen og konflikterne løser sig i løbet af parterapi. De begynder at taler sammen og opnår forståelse for hinandens behov.  Det er ikke så let, som “det lyder til”, men det er her, en erfaren uddannet parterapeut kan hjælpe jer videre.

I får hjælp til at sætte ord på jeres tanker, følelser og handlinger. Man bliver kontinuerligt klogere på sin kæreste / ægtefælle eller sig selv.

Under hele forløbet får I en række værktøjer, som I kan bruge til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde og opnå det parforhold der får erotikken og gnisten tilbage igen.

Jeg er en erfaren parterapeut og sexolog

Igennem mine mange år som terapeut har jeg hjulpet tusindvis af par, til at genfinde nærhed, kærlighed og ligeværd igen.  Jeg hjælper med at afdække de mønstre, der fastholder forholdet i “den onde cirkel”. Når I søger hjælp hos en parterapeut, er det ofte på et tidspunkt, hvor man ikke længere kan klare udfordringerne selv. 

Oftest bunder det store “miskmask” af problemer egentlig i små uenigheder, der med tiden har vokset sig til større udfordringer.

Det, at I søger hjælp og  vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en godt tegn på, at i er  villige til at kæmpe for forholdet og opnå et kærligt flow til hinanden igen.

Få glæden i parforholdet tilbage

 Kontakt mig i dag på telefon 20604242 for at høre nærmere eller book tid online.

Igennem 20 år har jeg haft klienter og praktiseret parterapi for klienter i hele Nordsjælland , Helsingør, Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted, Espergærde, Snekkersten, Kokkedal, Nivå, Gilleleje, Hundested, Frederiksund og Fredensborg – København og omegn.