kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

Parterapi i Nordsjælland

Parterapi i Nordsjælland

Susanne Dyhrberg parterapeut & sexolog – over 20 års erfaring.

Parterapi i Nordsjælland, Snekkersten.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Nogen gange kan selv små problemer og manglende forståelse for hinanden vokse sig større.

Et parforhold er basseret på et fundament af følelser og netop følelser er det sværeste for par at tale om. Når vi ikke bliver mødt på vores behov ender det oftest i et skænderi, konflikter, tillidsbrud eller følelsesmæssig afvisning.

Jeg har over 20 års erfaringer som parterapeut & sexolog med værktøjer indenfor forskellige samlivsproblemer eller seksuelle udfordringer.

Konflikter og diskussioner kan i værste fald ende i en hårdknude af fortvivlende følelser, der medfører afvisning af hinandens behov for kontakt og nærhed

Særlig erfaring med.:

Dårlig kommunikation, konflikthåndtering, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse overvejelser, problemer med børn og delebørn, ensomhed i parforholdet, utroskab, manglende sexlyst og seksuelle udfordringer.

Parterapi – at vælge en parterapeut med mange års erfaring kan være gavnligt af flere årsager.

En parterapeut med mange års erfaring har oparbejdet en dybdegående viden og ekspertise inden for området. Jeg har arbejdet med en bred vifte af parforhold og set forskellige udfordringer og problemstillinger. Min erfaring gør mig i stand til at se mønstre og dynamikker, som måske ikke er åbenlyse for de involverende parter.

Ring og få en uforpligtende, indledende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her.

Er gnisten i parforholdet væk ?

Vi vælger vores partner ud fra, hvad vi “tænder på “. Når dagligdagen melder sig er det afgørende, hvor gode i er til at samarbejde og kommunikere ellers kan der let opstå konflikter, brokkerier eller tankevækkende tavshed.

– Vil du have ret eller vil du have kærlighed?

“Susanne Dyhrberg kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.” skriver bladet psykologi.

Læs artiklen Lovecast.dk – Sådan kommer du en skilsmisse i forkøbet.

 

“Den ene føler sig mere værd og den anden mindre værd. Det skaber et magtspil, hvor begge er ude af kontakt med hinanden. Det handler om at skabe ligeværdighed eller kær-lighed, som jeg også kalder det.”

Læs artiklen Ugeavisen.dk – Vi sender politikerne i parterapi dagen efter valget: Manglende kommunikation skaber konflikter

Parterapi – viljen til forandring

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Bedre kommunikation til at guide par gennem den svære samtale

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Utroskab og håndtering af situationen

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Børn af tidligere ægteskaber

et lille blad der fungerer som menupunkt Genoprettelse af følelsesmæssige skader

et lille blad der fungerer som menupunkt Værktøjer til et bedre parforhold

et lille blad der fungerer som menupunkt Sexologisk rådgivning

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg kommer igennem emnerne der står ovenover

 

Parterapi – derfor går det ofte galt når vi kommunikerer

I en travl hverdag glemmer vi ofte at spørger – hvad har du behov for og hvad vi har lyst til.

Vi mennesker er meget komplekse og reagere vidt forskelligt.

Et parforhold er bygget på et fundament af følelser, kriser i parforholdet er uundgåeligt, ofte ender det med et skænderi, hvor vi ignorere hinanden og viser hårdhed fremfor sårbarhed.

få hjælp til at genskabe intimitet, erotik og et godt sexliv, erstatte tavsheden med konflikthåndtering og opnå kontakt og nærhed til hinanden igen.

Hyppigste årsager til parterapi?

grønt blad der bruges til at vise et nyt punkt I har glemt at være kærester eller ægtepar.

et lille blad der fungerer som menupunkt Manglende kommunikation

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Manglende sexlyst eller utroskab.

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Børn fra tidligere ægteskab

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland I mangler at prioritere hinanden, i en stresset dagligdag

Kommunikationsøvelser og konflikthåndtering

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Vi arbejder med ligeværd i parforholdet

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Vi arbejder med fire former for konflikter, der er typiske i parforholdet

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden om parterapi i nordsjælland Værktøjer til konflikthåndtering og dramatrekanten

et lille blad der fungerer som menupunkt Den kognitive model ” konflikt, behov, følelser, handling”

 

 

Det aldrig for tidligt eller for sent at opsøge professionel hjælp

De fleste par kommer stærkere igennem krisen og mange konflikter løser sig i et forløb hos en parterapeut. 

I begynder at taler sammen på en konstruktiv måde og opnår forståelse for hinandens perspektiv.  Det er ikke så let, som “det lyder til”, men det er her, parterapi kan hjælpe jer videre til en harmonisk dagligdag.

I får hjælp til at sætte ord på behov, tanker, følelser og handlinger “under forløbet får i en række værktøjer og hjemmeopgaver”.

Erfaring som parterapeut og sexolog

Igennem årene som parterapeut og sexolog har jeg hjulpet tusindvis af par, til at genfinde nærhed, kærlighed og ligeværd igen.  Jeg hjælper med at afdække de mønstre, der fastholder forholdet i “den onde cirkel”. Når I søger hjælp hos en parterapeut, er det oftest på et tidspunkt, hvor i ikke kan klare udfordringerne selv. 

Det, at I søger hjælp og vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en godt tegn på, at i har viljen og lyst til at kæmpe for forholdet og opnå et kærligt flow til hinanden igen.

Få glæden i parforholdet tilbage

 Kontakt mig i dag på telefon 20604242 for at høre nærmere eller book tid online.

Igennem 20 år har jeg haft klienter og praktiseret parterapi for klienter i hele Nordsjælland , Helsingør, Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted, Espergærde, Snekkersten, Kokkedal, Nivå, Gilleleje, Hundested, Frederiksund og Fredensborg – København og omegn.

et billede af sten fra stranden tæt på mit hus i Snekkersten hvor jeg praktiserer parterapi i nordsjælland