fbpx
kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PARTERAPI NORDSJÆLLAND

Parterapeut og sexolog i Nordsjælland

De fleste mennesker ønsker et velfungerende og kærligt parforhold, når der opstår ubalancer imellem jer, kan det være svært med intimiteten og manglende sexlyst.

Gnisten og lysten kan godt komme tilbage igen, hvis I er villige til at yde det – der skal til?

I parterapi tager vi udgangspunkt i at lære at lytte og tale samme, i vil få værktøjer til at kommunikere uden det udvikler sig til håbløse skænderier, det er nødvendigt med konflikthåndtering ellers bruger i alt for meget tid på negativ energi.

Hvad trigger dig i parforholdet ? Jeg stiller åbne spørgsmål, der er med til at belyser de udfordringer, der skaber manglende nærhed og sexlyst. I vil modtage indsigter og opgaver til et bedre parforhold og en harmonisk hverdag.

Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her. Jeg tilbyder også samtaler via Zoom.

Parterapi – At bevæge sig i en ny retning

Susanne Dyhrberg er parterapeut og sexolog i Snekkersten Nordsjælland med over 20 års erfaring, vi vælger vores partner ud fra, hvad jeg “tænder på “, men når dagligdags konflikterne og udfordringerne melder sig, er det afgørende, hvor gode i er til at kommunikerer ellers er der risiko for glæden ved forholdet og sexlysten forsvinder med tiden, når vi har diskuteret den samme situation igen og igen uden resultat forsvinder det flow, der er nødvendigt for følelsen af samhørighed.

Susanne Dyhrberg Kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.( fra bladet Psykologi – balance i krop og sind, samt Femina ) samt artikel hos Lovecast.dk – Sådan kommer du en skilsmisse i forkøbet.

Parterapi – Viljen til forandring

god kommunikation, løsning af skæv arbejdsfordeling og manglende intimitet og sexlyst

Tale sammen uden at det eskalerer i håbløse skænderier

udfordringer i at være forældre og samtidig kærester

Manglende tillid og utroskab i forholdet

De 5 kærligheds sprog – de 5 erotiske sprog

Konflikthåndtering og anerkendelse af dine følelser

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg

Hvorfor parterapi?

Et godt forhold handler ikke om aldrig at have problemer. Det handler om, hvordan I kommer videre sammen.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Men nogle gange kan små uenigheder og manglende forståelse for hinanden vokse sig større, som en knude imellem jer af fortvivlede følelser, som synes umulige at løsne.

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange par at tale om, det ender med et skænderi og derefter afstand til hinanden.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en forståelse for hinandens behov. I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres nærhed og kærlighed.
Parterapi kan også anvendes præventivt, før krisen er kommet, skaden er sket, og stridigheder er opstået. I mærker selv når der ikke længere er flow i parforholdet…

De fem hyppigste årsager til at søge parterapi er:

 I har glemt at være kærester eller ægtepar.

I har udfordringer med kommunikation

Manglende sexlyst eller utroskab.

Børn fra tidligere forhold.

Mangler tid til hinanden og at for stresset

Parterapi benytter sig blandt andet af kommunikations øvelser

Parterapi beskæftiger sig med tanker, følelser og behov, som er grundlæggende for vores måde at opfatte hinanden på og dermed vores adfærd overfor hinanden. Fokus er derfor ikke så meget hvad der skete, men hvordan vi opfattede det der skete og handlede på baggrund af denne opfattelse.

De oplevelser og de situationer vi befinder os i, i løbet af vores liv tillægger vi en betydning.  På baggrund af denne nye forståelse for dine egne tanker vil du blive i stand til at ændre de negative tanke- og adfærdsmønstre til langt mere positive tanker og handlinger. Du får med andre ord de rette værktøjer til at bryde dine negative mønstre og nå nye mål.

Parterapi: Vi arbejder med konflikthåndtering

 Opbygning af selvtillid hos begge partner, at tro på sig selv og et ønske om at blive set og hørt

 Opbygning af selvværd hos begge partner, at være tro mod sig selv og sige højt – hvad du mærker

 Forbindelsen mellem vores tanker, følelser,behov,  kropslige og adfærdsmæssige reaktioner.

 Analysere situationerne omkring tanker, følelser, adfærd og de konsekvenser det har for parforholdet.

parterapi nordsjælland - Susanne Dyhrberg

 

Susanne Dyhrberg tilbyder parterapi i behagelige omgivelser på Strandvejen 256 –  3070 Snekkersten book tid eller ring for en uforpligtende samtale tlf. 20604242

Igennem 25 år har jeg haft klienter fra hele Nordsjælland , Helsingør,  Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted og Fredensborg – København og omegn.

Mere om parterapi hos Susanne Dyhrberg 

Uddannet parterapeut

Alle par vil på et tidspunkt i deres forhold opleve uoverensstemmelser, diskussioner, større eller mindre skænderier og deciderede kriser. De fleste par kommer stærkere igennem konflikterne, men nogle ender med at gå fra hinanden, fordi de simpelthen ikke kan lægge diskussionerne væk. De par, som klarer sig igennem konflikterne, har alle det tilfælles, at de lytter og prøver at forstå hinanden. De taler sammen og når til forståelse. Det er ikke så let, som det lyder, men det er her, at en professionel parterapeut kan hjælpe.

Når man taler med en parterapeut får man hjælp til at sætte ord på de følelser og tanker, man har – og man bliver klogere på ens partner og ikke mindst sig selv. I løbet af forløbet udvikler man en række værktøjer, som man kan bruge til at håndtere de aktuelle (og fremtidige) konflikter på en produktiv og forebyggende måde.

Nordsjællands førende parterapeut

Jeg hedder Susanne Dyhrberg og har over 20 års erfaring som parterapeut i Nordsjælland. Gennem mine mange år som parterapeut har jeg hjulpet utallige par med at komme videre og genfinde nærhed og kærlighed til hinanden. Det er en dejlig følelse at hjælpe andre mennesker med at leve et harmonisk samliv ved at afdække de mønstre, som fastholder dem i deres onde cirkel af uenigheder.

Når man søger hjælp hos parterapeuten, er det ofte på et tidspunkt, hvor man føler man ikke længere selv kan klare konflikten. Men ofte bunder det store miskmask af problemer egentlig i små uenigheder, som med tiden har vokset sig til større og større knuder på grund af manglende kommunikation og forståelse. Det, at I søger vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en god indikation på, at I elsker hinanden utroligt meget og er villige til at kæmpe for at få forholdet tilbage i flow. Det er altså, populært sagt, første skridt på vejen mod et forhold i balance, som vil gavne både jer selv og jeres eventuelle børn.

Få glæden i parforholdet tilbage

Lad os sammen afdække jeres forhold og uenigheder, så I også de mange år frem kan nyde hinandens selskab og kærlighed. Det er aldrig for sent – eller for tidligt – at søge hjælp hos en parterapeut.

Jeg arbejder som parterapeut i hele Nordsjælland og har tidligere arbejdet med par i blandt andet Hillerød, Helsinge, Fredensborg og Helsingør.

Kontakt mig i dag på telefon +4520604242 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.

Fold sammen