fbpx
kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Susanne Dyhrberg kigger på dig med strand i baggrunden. Det er en strand der lægger tæt på min praksis hvor jeg hjælper jer med parterapi i nordsjælland

Parterapi i Nordsjælland

Parterapeut & sexolog Susanne Dyhrberg, har over 20 års erfaring med hjælp til kommunikation, konflikthåndtering og manglende sexlyst.

Parterapi nordsjælland
Læs artiklen fra Lokalavisen Nordsjælland, hvor jeg blandet andet taler om konflikthåndtering.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Nogen gange kan små problemer og manglende forståelse for hinanden dog vokse sig større.

Parterapi kan være vejen frem, hvor formålet er at lytte og tale sammen på en behagelig og konstruktiv måde, drømmen om færre konflikter, mere kærlighed, nærhed og intimitet.

Konflikter og diskussioner kan i værste fald ende som hårdknuder af fortvivlende følelser, som oftest bliver til afvisninger af hinandens behov.

Vil du have ret eller vil du have kærlighed?

I diskussioner handler det mere om at få “ret” fremfor en løsning af konflikterne.

stolthed og stædighed bliver til en fastlåst situation af passiv aggressiv vrede, der ødelægger følelsen af

“Er jeg egentlig elsket?” det bliver til fordømmelse fremfor forståelse i de tilspidset uenigheder.

Kærlighed og tilgivelse kræver viljen til at bøje sig for hinanden. Alt for ofte glemmer vi at række hånden frem, men ønsker fremfor alt at få ret…!

At tilgive hinanden er en forudsætning for at opnå tryghed, nærhed og kærlighed igen.

Parterapi – viljen til forandring

Som Parterapeut og sexolog stiller jeg åbne spørgsmål, som kan være med til at belyse de udfordringer, som har skabt uenighederne, konflikterne, afvisninger, samt manglende erotik og sexlyst.

Jeg vil formidle nye indsigter, sexologisk rådgivning , værktøjer og kommunikationsopgaver i får med hjem efter hver parterapi session.

Ring og få en uforpligtende, indledende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her.

Parterapi – få tænkevækkende forslag

Vi vælger vores partner ud fra, hvad vi “tænder på “. Når dagligdagen melder sig er det afgørende, hvor gode i er til at samarbejde og kommunikere ellers er der risiko for utilfredshed og tankevækkende tavshed.

Diskuterer I uden resultater forsvinder følelsen af samhørighed og samarbejde, med mulighed for manglende sexlyst i parforholdet. ” kan vi ikke tale sammen – kan vi heller ikke dyrke erotik og samleje “, har jeg erfaret som sexolog.

Susanne Dyhrberg kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.  skriver bladet psykologi. Læs artiklen fra                                                                                                                                                Lovecast.dk – Sådan kommer du en skilsmisse i forkøbet.

Parterapi & sexologisk rådgivning

 

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Kommunikation og konflikthåndtering

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland Utroskab og tilgivelse

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden for parterapi i nordsjælland kompromiser og Børn af andet ægteskab

et lille blad der fungerer som menupunkt Empati, sympati, mentalisering og fællesskab

et lille blad der fungerer som menupunkt Værktøjer til et bedre parforhold

et lille blad der fungerer som menupunkt Sexologisk rådgivning

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg kommer igennem emnerne der står ovenover

Hvorfor parterapi?

Et godt forhold kan sagtens møde nye problemer. Det handler om, hvordan I håndtere dem og kommer videre sammen.

Vi mennesker er meget komplekse og agerer vidt forskelligt.

Et parforhold er altid bygget på et fundament af følelser. Netop følelser er det sværeste for mange par at tale om. Ofte kan det kan ende med et skænderi, hvor i ignorere hinanden, viser hårdhed og kulde.

få hjælp til at genskabe intimitet, erotik og et godt sexliv, lær at erstatte tavsheden med konflikthåndtering og opnå en kærlig kontakt og forståelse for hinandens synspunkter.

Parterapi handler om at lære at tale sammen, det får i rum og tid til, i min klinik i Snekkersten. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en forståelse for hinandens behov. I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde tidligere nærhed og kærlighed.

Parterapi kan også anvendes præventivt, før krisen er kommet, skaden er sket, og stridigheder er opstået. I mærker selv, når der ikke længere er flow i parforholdet, og jo tidligere i tager ansvar, jo bedre..

Hyppigste årsager til parterapi?

grønt blad der bruges til at vise et nyt punkt I har glemt at være kærester eller ægtepar.

et lille blad der fungerer som menupunkt I har udfordringer med kommunikation eller skæv arbejdsfordeling

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Manglende sexlyst eller utroskab.

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Børn fra tidligere ægteskab

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland I manglende prioritering hinanden, i en alt for stresset dagligdag

Kommunikationsøvelser og konflikthåndtering

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Opbygning af selvværd og selvtillid hos begge

et lille blad der fungerer som menupunkt parterapi i nordsjælland Jeg beskriver fire former for konflikter, der er typiske i parforholdet

et lille blad der fungerer som menupunkt på siden om parterapi i nordsjælland Værktøjer til konflikthåndtering og undervisning i dramatrekanten

et lille blad der fungerer som menupunkt Analyser tanker, følelser, handlinger og de konsekvenser det har for jer begge

et billede af sten fra stranden tæt på mit hus i Snekkersten hvor jeg praktiserer parterapi i nordsjælland

Jeg er uddannet parterapeut og sexolog

De fleste par kommer stærkere igennem krisen og konflikterne løser sig i løbet af parterapi. De begynder at taler sammen og opnår forståelse for hinandens behov.  Det er ikke så let, som “det lyder til”, men det er her, en erfaren uddannet parterapeut kan hjælpe jer videre.

I får hjælp til at sætte ord på jeres tanker, følelser og handlinger. Man bliver kontinuerligt klogere på sin kæreste / ægtefælle eller sig selv.

Under hele forløbet får I en række værktøjer, som I kan bruge til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde og opnå det parforhold der får erotikken og gnisten tilbage igen.

Jeg er en erfaren parterapeut og sexolog

Jeg hedder Susanne Dyhrberg og har over 20 års erfaring som parterapeut og sexolog i Nordsjælland.

Igennem mine mange år som terapeut har jeg hjulpet tusindvis af par, til at genfinde nærhed, kærlighed og ligeværd.

Jeg hjælper med at afdække de mønstre, der fastholder forholdet i “den onde cirkel”. Når I søger hjælp hos en parterapeuten, er det ofte på et tidspunkt, hvor man ikke længere kan klare udfordringerne selv. 

Ofte bunder det store “miskmask” af problemer egentlig i små uenigheder, som med tiden har vokset sig til større udfordringer.

Det, at I søger vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en godt tegn, at i er  villige til at kæmpe for forholdet og opnå et kærligt flow igen.

Få glæden i parforholdet tilbage

 Det er aldrig for sent eller for tidligt – at søge professionel hjælp.

 Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind … den tåler alt, tror på alt, håber alt, udholder alt… Så` bliver den til tro, håb, kærlighed.  – Men størst af alt er kærligheden.

Kontakt mig i dag på telefon +4520604242 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.

 

 

Igennem 20 år har jeg haft klienter og praktiseret parterapi for klienter i hele Nordsjælland , Helsingør, Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted, Espergærde, Snekkersten, Kokkedal, Nivå, Gilleleje, Hundested, Frederiksund og Fredensborg – København og omegn.