fbpx
kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

PARTERAPI NORDSJÆLLAND

Parterapeut og sexolog i Nordsjælland

De fleste mennesker ønsker et velfungerende og kærligt parforhold, når der opstår ubalance imellem jer, kan det være svært med intimitet og sexlyst.

Lysten til hinanden kan godt komme igen, hvis I er villige til at yde det der skal til.

Som parterapeut og sexolog tilbyder jeg værktøjer indenfor sex og samliv, kommunikation og konflikthåndtering til udvikling af jeres parforholdet i en kærlig og nærværende retning.

Ring til mig for en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book en tid online.

I parterapi tager vi udgangspunkt i at lære at lytte og tale samme, så uenigheder ikke udvikler sig til håbløse skænderier og ensomhedsfølelse i parforholdet

Vil du have ret eller vil du have kærlighed?

Stædighed handler om at vil have ret i konflikterne, det ender i stolthed og fastlåste situationer, som skaber afstand og følelsen af “er jeg egentlig elsket” det er nok den værste følelse vi kan påføre hinanden. Alle små “hævngerninger” handler om at skabe balance, der skyldes du ser dig selv som “offer” i skænderierne, derfor ignorere du din partner, brokker dig, taler nedladende, hårdt og ironisk osv.

Når en mand ignorerer en kvinde, skyldes det ofte, at han ikke kan rumme hendes vrede følelser. Han trækker sig og lukker af, fordi han nemt overvældes af kvindens energi.

Parterapi – at bevæge sig i en ny retning

Jeg stiller åbne spørgsmål til jer begge to, som kan være med til at belyser de udfordringer, som har skabt konflikterne, afstanden og uenighederne, samt manglende nærhed og sexlyst. I vil få nye indsigter og værktøjer med hjem efter hver parterapi session.

Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her.

Parterapi – viljen til forandring

Susanne Dyhrberg er parterapeut og sexolog i Snekkersten Nordsjælland med over 25 års erfaring.

vi vælger vores partner ud fra, hvad jeg “tænder på “, men når dagligdagen melder sig er det afgørende, hvor gode i er til at kommunikere ellers er der risiko for utilfredshed med parforholdet og sexlysten forsvinder med tiden, når vi har diskuteret den samme situation igen og igen uden resultater “forsvinder det flow imellem jer”, som er nødvendigt for følelsen af samhørighed og kærlighed.

Susanne Dyhrberg parterapeut & sexolog Kommer ikke bare med nemme løsninger, men fremstiller varmt og nøgternt kærligheden mellem mand og kvinde og giver en række konstruktive forslag til at få det bedre med hinanden, hun har hjulpet tusindvis af par til at genfinde glæden og lysten til hinanden og udviklet deres liv til et kærlighedsforhold der bygger på et fællesskab.( fra bladet Psykologi – balance i krop og sind, i Femina ) samt artikel hos Lovecast.dk – Sådan kommer du en skilsmisse i forkøbet).

Parterapi – hjælp til parforholdet

kommunikation og konflikthåndtering

Tale sammen uden at det eskalerer i håbløse skænderier

Mægling og kompromiser

Empati, sympati og fælles forståelse

værktøjer til et bedre parforhold

Sexologisk rådgivning

Parterapi - Ved Susanne Dyhrberg

Hvorfor parterapi?

Et godt forhold handler ikke om aldrig at have problemer. Det handler om, hvordan I kommer videre sammen.

At dele livet med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Men nogle gange kan små uenigheder og manglende forståelse for hinanden vokse sig større, som en knude imellem jer af fortvivlede følelser, som synes umulige at løsne.

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop “følelser er det sværeste” for mange par at tale om, det ender med et skænderi og derefter afstand til hinanden.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en forståelse for hinandens behov. I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde tidligere nærhed og kærlighed.
Parterapi kan også anvendes præventivt, før krisen er kommet, skaden er sket, og stridigheder er opstået. I mærker selv når der ikke længere er flow i parforholdet…

Parterapi de hyppigste årsager er

 I har glemt at være kærester eller ægtepar.

I har udfordringer med kommunikation

Manglende sexlyst eller utroskab.

I er blevet mere forældre – fremfor kærester

Mangler at prioritere hinanden og en alt for stresset en tilværelse

I parterapi benytter jeg kommunikations øvelser

Parterapi beskæftiger sig med tanker, følelser og behov, som er grundlæggende for vores måde at opfatte hinanden på.

I parterapi arbejder vi med konflikthåndtering

 Opbygning af selvtillid hos begge partner, at tro på sig selv og et ønske om at blive set og hørt

 jeg beskriver fire former for konflikter i parforholdet

 værktøjer til konflikthåndtering

 Analysere situationerne omkring tanker, følelser, handlinger og de konsekvenser det har for parforholdet.

parterapi nordsjælland - Susanne Dyhrberg

 

Susanne Dyhrberg tilbyder parterapi i behagelige omgivelser på Strandvejen 256 –  3070 Snekkersten book tid eller ring for en uforpligtende samtale tlf. 20604242

Tryk her for at læse mere om parterapi hos Susanne Dyhrberg 

Uddannet parterapeut

Alle par vil på et tidspunkt i deres forhold opleve uoverensstemmelser, diskussioner, større eller mindre skænderier og deciderede kriser. De fleste par kommer stærkere igennem konflikterne, men nogle ender med at gå fra hinanden, fordi de simpelthen ikke kan lægge diskussionerne væk. De par, som klarer sig igennem konflikterne, har alle det tilfælles, at de lytter og prøver at forstå hinanden. De taler sammen og når til forståelse. Det er ikke så let, som det lyder, men det er her, at en professionel parterapeut kan hjælpe.

Når man taler med en parterapeut får man hjælp til at sætte ord på de følelser og tanker, man har – og man bliver klogere på ens partner og ikke mindst sig selv. I løbet af forløbet udvikler man en række værktøjer, som man kan bruge til at håndtere de aktuelle (og fremtidige) konflikter på en produktiv og forebyggende måde.

Nordsjællands førende parterapeut

Jeg hedder Susanne Dyhrberg og har over 20 års erfaring som parterapeut i Nordsjælland. Gennem mine mange år som parterapeut har jeg hjulpet utallige par med at komme videre og genfinde nærhed og kærlighed til hinanden. Det er en dejlig følelse at hjælpe andre mennesker med at leve et harmonisk samliv ved at afdække de mønstre, som fastholder dem i deres onde cirkel af uenigheder.

Når man søger hjælp hos parterapeuten, er det ofte på et tidspunkt, hvor man føler man ikke længere selv kan klare konflikten. Men ofte bunder det store miskmask af problemer egentlig i små uenigheder, som med tiden har vokset sig til større og større knuder på grund af manglende kommunikation og forståelse. Det, at I søger vejledning hos en professionel parterapeut er allerede en god indikation på, at I elsker hinanden utroligt meget og er villige til at kæmpe for at få forholdet tilbage i flow. Det er altså, populært sagt, første skridt på vejen mod et forhold i balance, som vil gavne både jer selv og jeres eventuelle børn.

Få glæden i parforholdet tilbage

Lad os sammen afdække jeres forhold og uenigheder, så I også de mange år frem kan nyde hinandens selskab og kærlighed. Det er aldrig for sent – eller for tidligt – at søge hjælp hos en parterapeut.

Jeg arbejder som parterapeut i hele Nordsjælland og har tidligere arbejdet med par i blandt andet Hillerød, Helsinge, Fredensborg og Helsingør.

Kontakt mig i dag på telefon +4520604242 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.

Fold sammen

Igennem 25 år har jeg haft klienter fra hele Nordsjælland , Helsingør,  Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted, Espergærde, Snekkersten, Kokkedal, Nivå, Gilleleje, Hundested, Frederiksund og Fredensborg – København og omegn.