kontakt@susannedyhrberg.dk   |   + 45 20 60 42 42

Psykoterapi i Nordsjælland

Psykoterapeut Susanne Dyhrberg tilbyder psykoterapi i Nordsjælland

Vi møder dagligt udfordringer i vores liv, der kræver et godt selvværd, “at være stærk nok” til at stå ved sig selv og mærke sine grænser, at være det menneske du er, med selvrespekt og sund selvfølelse.

Få hjælp i samtaleterapi til vrede, tristhed, sorg og smerte eller angst, depression og traumer eller andre udfordringer du står i ” her og nu”. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i terapi, du får mulighed for, at blive klogere på dig selv og hvad der er vigtigt i dit liv.

Få indsigt og støtte til de udfordringer du står midt i, det handler om at opdage og udvikle de kvaliteter i dig, som ikke må gå tabt. Selvudvikling styrker dig til at opnå viljen til forandring, der giver større ro og balance i din dagligdag.

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for behandlinger, der består af samtaleterapi en session af 60 minutters varighed en gang om ugen i livskrise situationer ellers hver anden uge er et fordelagtigt interval.

Jeg kan tilbyde værktøjer indenfor kognitiv terapi som fokuserer på, hvad har jeg behov for og hvad har jeg lyst til. Terapien tager derfor udgangspunkt i klientens aktuelle situation.

Oplevelsesorienteret psykoterapi lægger vægt på at opleve og udtrykke undertrykte følelser, reaktioner og der arbejdes med tanker og forestillinger omkring dig selv.

Ring og få en uforpligtende samtale på 20 60 42 42 eller book din første tid her.


Psykoterapi har flere formål

 Personlig udvikling bearbejdelse af tab og traumer / sorg og smerte

  Negative tanker, mønstre, reaktioner og adfærd.

 Behandling af stress, angst, frygt og depression

Dårligt selvværd og manglende selvtillid

1

2

3


Kognitiv terapi – kan sætter en stopper for negative tanker

Med kognitiv terapi arbejder vi grundlæggende mod fire mål, dine negative tanker, personlige udfordringer, bearbejdning af et lavt selvværd, tab og traumer, manglende selvrespekt og grænsesætning samt ” hvad har jeg behov for” og ” hvad har jeg lyst til”? få selvindsigt, frihed og større livskvalitet.

Livet er en lang række af nye problemer og udfordringer det er ikke alle vi er rustet til at klare alene.

Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, de handlemønster der blokerer “det frie valg”  vi finder frem til årsag og sammenhæng.

Ofte eksisterer reaktionsmønstre på det ubevidst plan af uhensigtsmæssige vaner, som forhindre dig i personlig frihed til at være dig.


Få hjælp til at takle dine problemer ved hjælp af psykoterapi

 


Psykoterapi hjælper på følgende områder

Lavt selvværd og manglende selvtillid

Mangel på et ordentlig kærlighedsliv

 Sorg og smerte

Følelsen af tristhed og manglende livsglæde

  Frygt, psykisk vold, angst og depression

 Stress eller overbelastning

Ensomhedsfølelse og mindreværdsfølelse

Psykisk vold, skyldfølelse og skam

Kan ikke håndtere vrede og frustrationer

Livskrise efter en skilsmisse

 Manglende sexlyst

Identitetskrise eller livskrise efter dødsfald

Tilknytningsmønstre og skyggesider

Følelse af tomhed, meningsløshed og rastløshed

Uro og rastløshed kan skyldes stress, krise, depression , manglende glæde og livskvalitet eller lider du af narcissistisk offer-syndrom. Få hjælp til ubehandlet traumer og skyggesider i samtaleterapi og opnå større kærlighed til dig selv.

Hver session er en professionel samtaleterapi baseret på den udfordring klienter har med til hver session. Samtaleterapi fungerer som et samarbejde mellem psykoterapeut og klienten.

Vi arbejder mod målet af øget selvindsigt, opbygning af selvtillid og selvværd samt dine negative og selvdestruktive tanker, samt selvregulerende adfærd. 

Psykoterapeut Susanne Dyhrberg  Strandvejen 256 – 3070 Snekkersten.

Igennem 20 år har jeg haft klienter fra hele Nordsjælland, Espergærde, Helsingør,  Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Græsted og Fredensborg – København og omegn.


Terapi – sæt en stopper for negative tanker

Vi møder dagligt udfordringer i vores liv, nogle problemer er større end andre,

Til fælles har de dog alle det, at vi bliver nødt til at konfronterer og løse dem, så vi kan komme videre til et bedre liv. Nogle problemer vokser sig så store, at vi ikke længere kan løse dem alene.

Psykoterapi – samtaleterapi har du mulighed for at arbejde med dine udfordringer og dermed dig selv,  arbejde med tilknytningsmønstre, skyldfølelse og skam. Individuel samtaleterapi er yderst effektiv terapiform til personlig udvikling og behandling af livskriser

Der er fire formål med terapi

I samtaleterapi arbejder vi grundlæggende mod fire formål, din personlige udvikling og bearbejdning af tab og traumer, ændring af dine negative handlingsmønstre, en bedre forståelse for din adfærd og behandling af depression, stress og angst og endeligt psykiske lidelser i sin helhed.

Terapi kan afhjælpe dig i mange situationer i livet – det kan være sorg, lav selvtillid, angst, depression, frustrationer, følelse af meningsløshed og ikke mindst stress, som hvert år rammer tusindvis af danskere. Måske føler du ikke, at din udfordring kan passe ind i en “boks” eller kategori, og det er meget naturligt. Det er netop præcis det terapi handler om; at finde frem til hvad det præcis er, som nærer dig – også selv om du måske slet ikke kan sætte ord på det endnu.

Susanne Dyhrberg  tilbyder terapi i Snekkersten, igennem de sidste 20 år som psykoterapeut og coach har jeg haft kunder fra hele Nordsjælland – Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Kokkedal, Græsted, Hornbæk og Helsinge og omegn..

Det er aldrig for sent – eller for tidligt!

Du har sikkert allerede oplevet nedture i livet – måske deciderede depressioner, hvor du, hvis du kigger tilbage, er kommet stærkere og gladere ud på den anden side.
Uanset din nuværende udfordring kan vi sammen genfinde din livsglæde og forhindre negative mønstre i at overtage dine tanker og handlinger i fremtiden. Det er nemlig aldrig hverken for sent – eller for tidligt – at søge vejledning hos en professionel terapeut.

Psykoterapeut med over 25 års erfaring

Vi udvikler os og lærer gennem hele livet, og ved aldrig rigtig, hvad fremtiden bringer. Det er både et skræmmende og fantastisk element i det at være menneske. De fleste af udfordringerne lærer vi selv at håndtere, efterhånden som vi bliver ældre, men nogle gange bliver vi mødt af problemer, som vi af den ene eller anden grund simpelthen ikke kan finde en vej ud af. Det kan fx være, hvis vi mister en af dem, vi holder af, et negativt mønster, som har overtaget vores tanker og handlinger eller noget helt tredje. Desværre har mange os en tendens til at gå med vores problemer og angst inde i os selv. Og det er farligt. Faktisk er det, det værste man kan gøre, for det resulterer ofte i, at det negative mønster bliver forværret og man bliver endnu mere fortvivlet.

Som uddannet psykoterapeut har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker til at finde vej ind til kernen deres udfordring. Jeg kan garantere, at jeg kan hjælpe dig tilbage til et meningsfuldt, lykkeligt og balanceret liv, selv om det måske synes svært, hvis du består midt i en krise nu eller har gjort det i mange år.

Det kræver mod at søge hjælp

For nogle er det svært at erkendte, at de har brug for professionel hjælp i form af fx en psykoterapeut. Det går nok over igen, tænker man. Allerede nu, hvor du har fundet mig og sidder og læser dette, er du nået rigtig langt i forhold til at ligge dine udfordringer bag dig og kickstarte livet igen!

I nogle tilfælde ligger de følelser eller handlingsmønstre, som spænder ben for din glæde og udvikling, “skjult” i dig. Det vil sige, at du umiddelbart ikke er opmærksom på det, der egentlig går dig på. I andre tilfælde er det mere åbenlyse udfordringer, som vi mennesker kan have svært ved at håndtere alene – fx førnævnte stress, en oplevelse af manglende mening med livet, depression eller noget tredje. Uanset din udfordring kan psykoterapi og en uddannet psykoterapeut hjælpe dig med at grave dybere ind i dig selv og finde ud af, hvordan du bedst muligt kan komme videre.

Gør det for dig selv

Livet er kort, siger man. Og det kan de fleste af os godt nikke genkendende til. Det er ikke altid let at søge hjælp og erkendte sit problem, men jo før, du gør det, jo hurtigere kan du komme din udfordring til livs. Jeg arbejder som psykoterapeut i hele Nordsjælland og kan hjælpe dig uanset om du bor i Helsinge, Helsingør, Fredensborg, Hillerød eller en tredje by.

Tag første skridt i dag

Ring til psykoterapeut Susanne Dyhrbjerg på telefon 20 60 42 42 for at høre nærmere eller book online let og hurtigt her på hjemmesiden.